Szórakozás

Huszonöt pályaműből hirdet győzteseket a Szegedi Vadaspark

Huszonöt pályaműből hirdet győzteseket a Szegedi Vadaspark

2018. január 10., szerda
Huszonöt pályaműből hirdet győzteseket a Szegedi Vadaspark

A zsiráfot etető kislány, vagy éppen a puszilkodós fóka fényképe gyűjti a legtöbb szavazatot? Esetleg más?

A Szegedi Vadaspark pályázata a kreativitást szolgálja, hiszen olyan fotókat vártak, amely az emberek és állatok kapcsolatát mutatja be az állatkertben. Nem számított, hogy látogatót vagy állatkerti dolgozót, az állatokkal közvetett vagy közvetlen kapcsolatukat jeleníti meg a fotó. Két kategóriában hirdetnek győztest, a közönség szavazatai és a vadaspark választása alapján.

A felhívásra az óév végéig huszonöt fotó érkezett, így január 12-e után közülük kerülhet ki a két kategóriagyőztes. Az olvasók voksolni a vadaspark honlapján keresztül tudnak,

ide

kattintva. A beküldött képek legtöbbjén gyermekek láthatóak állatokkal etetés közben, vagy éppen egy vicces szituációban. Szemmel láthatóan a park állatai szeretnek a reflektorfényben lenni, rutinosan pózolnak a képeken. Korábban megírtuk, a játékon való részvétel menete egyszerű volt: csak a Szegedi Vadasparkban készült fotókkal lehetett pályázni, akár korábban készült képeket is beküldhettek a park látogatói.

Fotó: www.zooszeged.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.