Politika

Hoppá: sztár sportoló lesz a Fidesz egyik jelöltje Szegeden!

Hoppá: sztár sportoló lesz a Fidesz egyik jelöltje Szegeden!

2018. január 13., szombat
Hoppá: sztár sportoló lesz a Fidesz egyik jelöltje Szegeden!

Meghatározó gazdasági központtá alakítaná Szegedet, illetve a város közvetlen térségét a Fidesz. A volt kézilabdázó, aki tagja volt az 1996-ban bajnok szegedi csapatnak, az 1-es választókerületben indul a kormánypártok színeiben - tudta meg a Délmagyar. A Fidesz hivatalosan egyébként a jövő héten mutatja be jelöltjeit.

A lap azt írja, hogy az 1-es körzetben több lehetséges jelöltet is meghallgattak, végül Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Bartók Csaba között dőlt el, melyikük induljon. Más személyi változások is történtek azonban a szegedi Fideszben:

csendben elköszöntek a korábban meghatározó arcoktól, és helyüket egy új, fiatalabb, dinamikusabb vezetés veszi át. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a szervezet tagsága újult meg, de a politikai húzóemberek is megváltoztak.

A Délmagyar úgy tudja, a személyi változások csak egy folyamat elejét jelentik, nem a végét. A helyi Fidesz célja ugyanis az, hogy a kormányzattal együttműködni képes helyi szervezetet hozzanak létre, amely a választásokon is esélyes lehet,

a kabinettel együttműködve pedig egy regionálisan meghatározó gazdasági központtá alakítsák Szegedet és a város közvetlen térségét.

A párt helyi szervezete szerint ugyanis hosszú évek óta először van esély Szegeden legyőzni az MSZP-t. Emiatt pedig eddig nem látott egység alakult ki a szegedi jobboldalon.

(via Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.