Kultúra

Elfogytak a jegyek a Hegedűs a háztetőn eddig meghirdetett előadásaira

Elfogytak a jegyek a Hegedűs a háztetőn eddig meghirdetett előadásaira

2018. január 4., csütörtök
Elfogytak a jegyek a Hegedűs a háztetőn eddig meghirdetett előadásaira

Lázas izgalommal várják a nézők a 2018-as Szegedi Szabadtéri Játékokat. Már most elfogytak a jegyek a Hegedűs a háztetőn eddig meghirdetett előadásnapjaira, így plusz dátumot kellett hirdetnie a Szegedi Szabadtéri Játékoknak Alföldi Róbert rendezéséből.

Nem csak az Apáca Show-ra fogynak őrült ütemben a belépők - már közel 80%-uk talált gazdára -, a 2018 nyarán szintén új produkcióként színre kerülő Hegedűs a háztetőnre is nézők ezrei váltották már meg jegyüket. Eredetileg két előadást hirdetett a legen-dás zenés darabból a fesztivál, most viszont plusz estét kell beiktatniuk a műsorba. Pár jegy híján ugyanis már most, fél évvel az idei szezon kezdete előtt teltházas a darab, az érdeklődés azonban még mindig óriási Alföldi Róbert rendezése iránt. Július 5-én, csütörtökön is láthatja tehát Anatevka polgárainak kalandjait a Szabadté-ri közönsége. Erre az előadásnapra január 5-től lehet megvásárolni a szóló jegyeket, sőt, négy új bérlettípust is kínálnak a nézőknek. A Rómeó és Júliával valamint A Notre Dame-i toronyőrrel került párba a Hegedűs a háztetőn.

Szinte hihetetlen, de minden idők egyik legkedveltebb musicalje most szerepel elő-ször a 87 éves Szegedi Szabadtéri műsorán. Végre a Dóm téri nézők is együtt dúdol-hatják a szereplőkkel a Ha én gazdag lennék című slágert. A Zikkurat Ügynökség pro-dukciójának főbb szerepeit többek közt Stohl András, Csákányi Eszter, Hevér Gábor, Éder Enikő, Tóth Gabi, Bánfalvi Eszter, Fehér Tibor, Makranczi Zalán, Náray Erika alakítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.