Szórakozás

Egyelőre néma csend van a most 50 éves SZIN körül!

Egyelőre néma csend van a most 50 éves SZIN körül!

2018. január 25., csütörtök
Egyelőre néma csend van a most 50 éves SZIN körül!

A szervezők nem igen akarnak, vagy tudnak megosztani bármit is, ami miatt nagyobb lenne az érdeklődés. Reméljük, csak az utóbbiról van szó és nem arról, hogy még nincs kész program. Mert ez esetben nagy a baj!

Idén már az 50-ik születésnapját ünnepeli a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN). A kerek évforduló ellenére azonban szinte alig tudni valamit a város legkomolyabb fesztiváljáról, az idei program egyelőre nagyon homályos. Tavaly már az országos sajtó is arról írt, hogy egyre inkább csökken a legendás szegedi fesztivál színvonala, és helyben is egyre többen gondolják úgy, hogy inkább egy „falusi búcsúra” emlékeztet a SZIN, mint egy nagyvárosi, trendi fesztiválra. Ennek pedig elsősorban a B-C-D kategóriás zenei felhozatal az oka, vagyis igen kevés az első élvonalbeli fellépő. A SZIN oldalára felnézve eddig csak 5 zenekarról van némi infó.

Eszerint itt lesz majd a Paddy and The Rats, Ákos, a Csík Zenekar, a Bëlga és a Pannonia Allstars Ska Orchestra.

Próbáltunk ennél többet is megtudni a szervezésért felelős Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft-től, de hiába voltunk kíváncsiak a programokra és a többi fellépőre, nem kaptunk válaszokat. Reméljük, hogy nem azért, mert még nincs kész program. Ez esetben ugyanis garantáltan „búcsú-buli” lesz: olcsó és azonnal bevethető hakni-fellépőkkel. Hiszen az A-kategóriás bandák naptára már 2019-nél tart, vagy 2020-nál. A SZIN belassult, pedig ahogy

IDE kattintva

látszik, a Sziget már ki is hirdette az idei felhozatalát.Sőt, már a VOLT és a Balaton Sound fellépőiről is bőven lehet információkat találni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.