Hírzóna

Egy 65 éves férfi halt meg a vásárhelyi lakástűzben

Egy 65 éves férfi halt meg a vásárhelyi lakástűzben

2018. január 8., hétfő
Egy 65 éves férfi halt meg a vásárhelyi lakástűzben

A tűzoltók oltás közben egy összeégett holttestet találtak a tűzzel érintett lakás erkélyén.

Szombatra virradó hajnalban érkezett jelzés a katasztrófavédelem szegedi főügyeletére. Egy hódmezővásárhelyi panelház hetedik egyik hetedik emeleti lakásában csaptak fel a lángok négy óra előtt pár perccel – áll a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóközleményében. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, érkeztek egységek Hódmezővásárhelyről, Szegedről, Makóról és Orosházáról is. A tűzoltók azonnal megkezdték az oltást és a lakók kimenekítését, melynek köszönhetően kilencvennégy ember hagyta el épségben és biztonságban az épületet. Három lakót magasból mentő segítségével vittek le a tűzoltók.

Oltás közben egy összeégett holttestet találtak a tűzzel érintett lakás erkélyén. A katasztrófavédelem a helyi önkormányzat munkatársaival együttműködve gondoskodott a lakók elhelyezéséről és ellátásáról. A szakemberek által biztonságosnak ítélt lakásokba még szombaton délután visszatérhettek a lakók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.