Hírzóna

2018 sorsdöntő év lesz

2018 sorsdöntő év lesz

2018. január 12., péntek
2018 sorsdöntő év lesz

2018 sorsdöntő év lesz Európa, Magyarország és a magyar települések szempontjából, mert Brüsszel fel akarja gyorsítani a kötelező betelepítési kvóták elfogadását - mondta Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke a szervezet konferenciáján, pénteken Budapesten.

Szita Károly beszédében kiemelte: a tanácskozás végén felhívást akarnak elfogadni, amelyben felkérik a kormányt, hogy ha kell, jogszabályokkal "lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlást szervező Soros-szervezetek ellen", mert az illegális bevándorlók betelepítése komoly fenyegetést jelent a magyar településekre. Hangsúlyozta: az önkormányzatoktól azt kérik, hogy a helyi képviselőtestületek határozatban álljanak ki a Soros-terv és az illegális bevándorlók betelepítése ellen, valamint utasítsák el a településükön a bevándorlást szervező irodák nyitását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.