Szeged Szépe imádja, ha keményen földhöz vágják

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Kékegyi Szimonetta, azaz Szeged Szépe december kilencedikén átadja koronáját és címét egy új szépségnek, aki egy évig viselheti majd azt. A leköszönő szépség egy napját követtük végig. Kiderült, nem modell lesz, hanem rendőr, és bilincsre cseréli a koronát.

A 22 éves lánnyal a szegedi rendészeti szakközépiskolában tesi órán találkoztunk. A korábbi válogatott sportoló keményen melegített és hatalmas váll dobások után csak úgy nyekkent a földön, de ez neki egy cseppet sem fájt, sőt élvezte, hogy akkorákat csattan a szőnyegen.

– Már gyermekkoromban ez volt a vágyam. Érettségi után elkezdtem az egyetemet, de otthagytam, mert felerősödött bennem a vágy, hogy rendőr lehessek – meséli Szimonetta, aki szeptembertől már rendőrnek tanul. Társai elfogadták a beépített szépséget, aki Békéscsabáról kötözött Szegedre.

Tesi óra után bepillantottunk a rendőri intézkedés nevezetű órájára is, ahol a bilincselés és az igazoltatás “művészetét ” oktatták. Kiderült, Szimonetta nem csak szép, de kellő fizikummal is megáldott lány, csak úgy csattogott a bilincs a kezében. Utunk a suliból egy rendhagyó fotózásra vezetett a Forrás gyógyfürdőbe, ahol bikiniben mutatta meg testét a rendőrtanonc.

– Nagyon szeretem, ha fotóznak, ilyenkor tudok kiteljesedni. Tisztában vagyok azonban azzal, hogy a szépségből nem lehet egy életen keresztül megélni. A leköszönő szépségkirálynő magánéletébe is beavatott minket. – Egy 13 évvel idősebb férfi a szerelmem, már másfél éve együtt vagyunk. Ő már szeretné megkérni a kezem, de ilyen fiatalon én még nem érzem magam erre felkészültnek – meséli.

– Most úgy érzem, teljesen rendben van az életem és számomra az a legfontosabb, hogy szeretteim egészségesek legyenek és a családom a lehető legboldogabban éljen – tette hozzá.

Előző sztori

Kamion gyulladt ki Szeged közelében

Következő sztori

Gyilkosság Csengelénél, a rendőrség nyomoz