ARC

Szeged Szépe imádja, ha keményen földhöz vágják

Szeged Szépe imádja, ha keményen földhöz vágják

2017. december 5., kedd
Szeged Szépe imádja, ha keményen földhöz vágják

Kékegyi Szimonetta, azaz Szeged Szépe december kilencedikén átadja koronáját és címét egy új szépségnek, aki egy évig viselheti majd azt. A leköszönő szépség egy napját követtük végig. Kiderült, nem modell lesz, hanem rendőr, és bilincsre cseréli a koronát.

A 22 éves lánnyal a szegedi rendészeti szakközépiskolában tesi órán találkoztunk. A korábbi válogatott sportoló keményen melegített és hatalmas váll dobások után csak úgy nyekkent a földön, de ez neki egy cseppet sem fájt, sőt élvezte, hogy akkorákat csattan a szőnyegen.

- Már gyermekkoromban ez volt a vágyam. Érettségi után elkezdtem az egyetemet, de otthagytam, mert felerősödött bennem a vágy, hogy rendőr lehessek - meséli Szimonetta, aki szeptembertől már rendőrnek tanul. Társai elfogadták a beépített szépséget, aki Békéscsabáról kötözött Szegedre. Tesi óra után bepillantottunk a rendőri intézkedés nevezetű órájára is, ahol a bilincselés és az igazoltatás "művészetét " oktatták. Kiderült, Szimonetta nem csak szép, de kellő fizikummal is megáldott lány, csak úgy csattogott a bilincs a kezében. Utunk a suliból egy rendhagyó fotózásra vezetett a Forrás gyógyfürdőbe, ahol bikiniben mutatta meg testét a rendőrtanonc. - Nagyon szeretem, ha fotóznak, ilyenkor tudok kiteljesedni. Tisztában vagyok azonban azzal, hogy a szépségből nem lehet egy életen keresztül megélni. A leköszönő szépségkirálynő magánéletébe is beavatott minket. - Egy 13 évvel idősebb férfi a szerelmem, már másfél éve együtt vagyunk. Ő már szeretné megkérni a kezem, de ilyen fiatalon én még nem érzem magam erre felkészültnek - meséli.

- Most úgy érzem, teljesen rendben van az életem és számomra az a legfontosabb, hogy szeretteim egészségesek legyenek és a családom a lehető legboldogabban éljen - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.