Sport

Száz százalékos teljesítményt nyújtott az FKSE-Algyő

Száz százalékos teljesítményt nyújtott az FKSE-Algyő

2017. december 3., vasárnap
Száz százalékos teljesítményt nyújtott az FKSE-Algyő

A Szarvasi NKK sem talált fogást az algyői csapaton a Női kézilabda NB II Dél-kelet csoportjának zárófordulójában.

FKSE-Algyő - Szarvasi NKK 35-26 (16-16)

Algyő 250 néző, vezette: Marton, Szabó. FKSE: DÁVID D.-Aracsi 2, DRAXLER 4/1, Dávid Zs. 2, Vér, VELKY 10, FEJES 3. Csere: Koncz (kapus) REIGL 4, KOZMA 3, GERCSÓ 6, Faragó, Szűcs 1, Dankó, Molnár. Edző: Arany Zoltán. Kiállítások: 0 ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1 ill. 2/2. Arany Zoltán: - Az őszi szezonunk megkoronázása volt ez a mai mérkőzés, mindenki hatalmas akarással küzdött a győzelemért. Az csak egy csata volt, a háborút még nem nyertük meg. A kitűnő játékvezetés felnőtt a rangadóhoz. Nem indult jól az év meccse, mert a vendégek elléptek 5-2-re a hetedik percre. Ezután Velky Viki vezérletével jött egy hét-nullás széria, amivel átvették az algyőiek a vezetést. A 21. percben már 12-8 volt az állás, de a bajnoki címet védő szarvasiak a szünetre kiegyenlítettek. A fordulás után még tíz percig szoros volt a küzdelem, 19-19 után szép lassan felőrölték a vendégek ellenállását, most hét perc alatt 6-1-es szériát produkált az Algyő. Az utolsó öt perc 31-26-os hazai vezetéssel kezdődött, de innen már csak a hazaiak szereztek gólt, így jelentős különbségű lett a győzelem. Az FKSE-Algyő pontot sem hullajtva zárta élen az őszi szezont.

A lányok ifi-mérkőzésén:

FKSE-Algyő-Szarvasi NKK 18-36 (6-21)

Algyő 50 néző, vezette: Marton, Szabó. FKSE: Koncz- Dudás 2/1, Fejes 9/1, Benák 2, Ágoston, Simon 2, Korom 2. Csere: Szabadkai, Bodor (kapusok) Igaz 1, Mircse, Balog, Sóbester, Székesi, Túri. Edző: Almási Dóra Kiállítások: 8 ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1 ill. 12/11. Almási Dóra: - Az utolsó két mérkőzésen két ellentétes arcát mutatta a csapatunk. A gyulai mérkőzés elemei közül, ma semmi sem köszönt vissza. Sajnálom, hogy ilyen meccsel fejeztük be az évet.

A felnőtt férfi csapat vereséget szenvedett az NB I/B keleti csoportjában.

ContiTech FKSE-Algyő- Balmazújvárosi KK 23-30 (12-13)

Algyő 200 néző, vezette: Kovács, Wenzel. FKSE: Kiss O.- Vancsics 4/2, Simon 3, Dolezsál, Döme 1, JOHN 8, Velky 1. Csere: Miklós (kapus) Gazsó 1, Magyar, Valaczkai, Ambrus 2, Béleczki, Teimel, Kocsis 3. Edző: Kovács István Kiállítások: 18 ill. 12 perc. Hétméteresek: 3/2 ill. 3/1. Kovács István: - Egy jól sikerült első félidő után, sajnálom a második játékrészben mutatott gyengébb játékunkat. Az első félidei teljesítményünkre építhetünk a jövőben. Negyvenegy percig jól tartotta magát az Algyő, fej fej mellett haladt a feljutásra esélyes vendégek ellen. Ekkor 20-18-ra vezettek a balmazújvárosiak, de az utolsó etapban már nem bírták ki a hazaiak a sok emberhátrányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.