Szórakozás

Így készülnek a szombati döntőre Szeged Szépei

Így készülnek a szombati döntőre Szeged Szépei

2017. december 7., csütörtök
Így készülnek a szombati döntőre Szeged Szépei

Elkezdték a felkészülést a december 9-i gálaestre a Szeged Szépe verseny döntősei. Szombaton az IH rendezvényközpontban kiderül, ki viselheti a megtisztelő címet és a koronát.

A műsort sztárvendégek teszik színessebbé. Itt lesz többek között Hódi Pamela, Kulcsár Edina szépségkirálynő, Pálinkó Lujza versenytáncos és Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR igazgatója. Az est házigazdájának szerepét Berki Krisztián tölti be.

A szegedi gálaest főszereplői már javában gyakorolják a koreográfiát, a színpadi mozdulatokat annak érdekében, hogy a lehető legjobb formájukat mutathassák szombaton a nagyérdeműnek. A lányok felkészítésében Siposné Baranyi Anett volt segítségükre. A koreográfus elmondta, nehéz dolga lesz a zsűrinek, valamennyi lányból a természetes szépség fakad. Az indulók között vannak már rutinos versenyzők és vannak olyanok is, akik először mutatják meg szépségüket, nőiességüket a színpadon. Mindezt Grezsa Zoltán is megerősítette. Hangsúlyozta, a Szeged Szépe versenyzői két nap leforgása alatt elsajátítják a koreográfiákat.

Forgó Kitti békéscsabaiként pályázik a koronára. Mint elmondta, méltóképpen képviselné Szegedet és viselné a koronát. A hamarosan 18. születésnapját ünneplő Tóth Boglárka Szigetszentmiklóson egy közgazdasági szakgimnáziumban tanul. Már van versenytapasztalata, reméli, szép eredményt ér el. „A korona birtokában is jótékonykodnék, mint ahogy már tettem eddig is” – emelte ki Szarvas Andrea, aki egy feltűnő „sakktábla-mintás” ruhában hangolódik a szombati napra. Igaz Ivett óvodapedagógusként diplomázott, évek óta „szemezett” a versennyel, úgy érzi, most jött el az ő ideje. „Ez az első és az utolsó szépségversenyem” – mondta el Márki Enikő. A Horgosról érkező lány szerette volna kipróbálni magát. Még azt is elárulta, a töltött káposzta a kedvenc étele. Vécsi Gabriellának fontos a visszajelzés megjelenéséről, ezért jelentkezett a kiírásra. Gera Gábor főszervező kiemelte, a jubileumi 10. Szeged Szépe gálán a mellrák elleni harc fontosságára hívják fel a figyelmet, valamint egy hatalmas zenés-táncos divat show-val is készülnek. Az eseményről bővebben

itt

tájékozódhatnak.

A csütörtöki próba fotói:

Bikiniben is megnézné a versenyzőket? Csak tessék!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.