Sport

Győzelemmel zárták az évet a szegedi röpisek

Győzelemmel zárták az évet a szegedi röpisek

2017. december 18., hétfő
Győzelemmel zárták az évet a szegedi röpisek

A felnőtt női csapat három játszmában múlta felül a Közgáz SC csapatát.

A mérkőzést a vendég csapat kezdte, de a szegedi röpisek a játszma legelején rögtön elhúztak 7:1-re, azonban a kezdeti megilletődöttségén hamar túltette magát a budapesti együttes, és 11:10-re felzárkóztak. Sőt, 13:14-es állásnál a vezetést is átvette a Közgáz SC, de Molnár Dóra blokkjainak és ütéseinek köszönhetően nem tudott előnyt kiépíteni ellenfelünk. A szett végéhez érve újra jobban koncentrált a hazai csapat, és Kovács-Fiskus Fanni pontjainak köszönhetően megszerezte a vezetést a Szegedi RSE.

A második játékrészt a budapestiek kezdték jobban, de a kezdeti pontatlanságokat követően egalizálni tudtak a szegedi lányok. Ezután fej-fej mellett haladtak a csapatok 14:14-ig, majd zsinórban hat pontot szerezve elléptek a hazaiak, és előnyüket megtartva szerezték meg az újabb szettgyőzelmet. A harmadik játszma ismét vendég pontokkal kezdődött, 5:8-as hazai időkérést követően lassan felzárkózott csapatunk. A szett közepén szinte felváltva estek a pontok, de 20:19-nél sikerült átvenniük a vezetést Kádár Grétáéknak, és ezt követően már nem engedték ki a kezükből a mérkőzést, megszerezve ezzel a 10. győzelmüket a szezonban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.