Hírzóna

December 7-én ismét Ridikül Klub Dióssy Klárival Szegeden!

December 7-én ismét Ridikül Klub Dióssy Klárival Szegeden!

2017. december 5., kedd
December 7-én ismét Ridikül Klub Dióssy Klárival Szegeden!

Folytatódik az ország egyik kedvenc talk-showjának szegedi klubeseménye. A Ridikül Klubban december 7-én, 18 órától a szegedi Bistorant étteremben kávéházi hangulatban társalog Dióssy Klári meghívott szegedi beszélgetőpartnereivel.

Az ismert műsorvezető vendége ezúttal Frauhammer Krisztina, az SZTE néprajzkutatója, Pálinkó Lujza táncművész, Kis Gabriella, a Miss Nation Hungary 2017 győztese, továbbá a meghívott férfi vendég Kakas Béla, a Csongrád Megyei Közgyűlés elnöke lesz. Az este során beszélgetnek babonákról, szokásokról és rituálékról. A rendezvényen való részvétel ingyenes, a korlátozott férőhelyek miatt előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik az érdeklődőket, hogy részvételi szándékukat a program@szegedmaklub.hu e-mail címre megküldött üzenetben jelezzék legkésőbb 2017.12.05-ig. Helyszín: Szeged, Kelemen László u. 7. (Bistorant rendezvényterme) Időpont: december 7., 18 óra A program Facebook-eseménye

ide

kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.