Hírzóna

Újabb akcióban a Szegedi Cicamentők

Újabb akcióban a Szegedi Cicamentők

2017. november 23., csütörtök
Újabb akcióban a Szegedi Cicamentők

Munkájukkal rekordokat döntöttek ebben az évben.

Legeredményesebb évét zárta ivartalanítási programjaival a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete! A ámogatásoknak és felajánlásoknak köszönhetően idén rekordot döntöttek: soha annyi kóbor állaton nem végezteték el a beavatkozást, mint az idén. Az ivartalanított állatok jelentős része utcai macska volt, a többi állat anyagilag rászoruló gazdik kedvencei közül került ki. Ahogy már a Szegedi Cicamentők első alapszabálya is kimondta, minden erejünkkel harcolnak a kóbor állatok számának csökkentéséért. Ebben hosszabb távú feladatuk az állatvédelmi ismeretterjesztés, a felvilágosító munka, míg azonnali, humánus módszer az ivartalanítás.

Összesen 180 cicát ivartalanítottak!

Jövőre változatlanul folytatni kívánják ivartalanítási programjaikat! Állandó támogatójuk a SUST bátorítására 2018-ra már 150 macska ivartalanítására adták be hozzájuk pályázatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.