Közélet

Ruhadarabok egy fűtéstechnikai üzlet előtt? – Nemes célért fogtak össze Szegeden!

Ruhadarabok egy fűtéstechnikai üzlet előtt? – Nemes célért fogtak össze Szegeden!

2017. november 22., szerda
Ruhadarabok egy fűtéstechnikai üzlet előtt? – Nemes célért fogtak össze Szegeden!

Nem mindenkinek van lehetősége esténként a meleg szobában néznie kedvenc televízió-műsorát, meleg ételt fogyasztania családja körében. Sokan kényszerültek utcára, élnek nélkülözve Szegeden. Egy helyi üzlet jótékonysági kezdeményezésével segít a rászorulókon.

Fogason lógó kabát, pulóver, dobozban sorakozó sálak – mindez Szegeden, a Csongi Fűtéstechnika üzlete előtt. A látvány korántsem szokványos, de annál inkább támogatandó akció. Az ott dolgozóktól megtudtuk, már a tavalyi évben is hasonlóképpen jártak el, használt ugyan, de nem viseltes ruhadarabokat ajánlottak fel, kiakasztva azokat a bolt elé. Akinek szüksége volt meleg ruhára, kedvére válogathatott.

Mint elmondták, rendre fordultak meg az üzlet előtt, sokaknak óriási segítséget jelent egy-egy meleg ruhadarab a fagyos éjszakákon. Idén ismét útjára indították a kezdeményezést, ott jártunkkor éppen „frissítették” a kínálatot, amelyet részben saját, már nem használt ruhadarabjaik alkották, másrészről felajánlás is érkezett már részükre. A jó ügy érdekében társadalmi összefogást tapasztaltak, s remélik, egyre többen veszik ki a részüket a segítségnyújtásból. Úgy vélik, míg valaki a kiakasztott holmikban csak egy ócska ruhadarabot lát, addig az másnak akár az életben maradását is jelentheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.