Szórakozás

Ma ünnepli születésnapját Kiszel Tünde!

Ma ünnepli születésnapját Kiszel Tünde!

2017. november 24., péntek
Ma ünnepli születésnapját Kiszel Tünde!

Nagy napra virradtunk! Nem csak Fekete péntek van, nem csak díszkivilágításba borul délután a belváros, ma ünnepli szülinapját Magyarország egyik legmegosztóbb közszereplője.

Fonyódiné Kiszel Tünde 1959-ben ezen a napon látta meg a napvilágot, ma az 58 születésnapját ünnepli a naptárdíva. A nő modell karierrje csúcsán még a rendszerváltás előtt azzal lett híres, hogy a német RTL csatorna Tutti Frutti című műsorában vetkőzött. Néhány év kihagyás után újságíróként és televíziós műsorvezetőként szerzett kétes hírnevet a magyar médiában. Ezen a videón Zámbó Jimmyvel készít interjút.

Viccelemként több kereskedelmi televízió is szerepeltette, internetes balhéi pedig mindig kimagasló nézettséget hoztak. Karrierje nyolc évvel ezelőtt tört derékba, amikor kitiltották a csillogó budapesti bulikból, mert nem kívánatos trollá változott. Követhetetlen pasiügyei és sajátos hisztijei miatt. Az alábbi videón az látható, hogyan nem engedték be a Glamour partyra.

Ezután a kínos jelenet után már csak néha hívták meg bulikba. Az elmúlt években főleg naptárjai miatt vetül rá némi figyelem. Kacsintós pénztárcája igazi szívatós ajándék, ha valakit meg akarunk lepni egy kínos ajándékkal, de megrendelhető Tünde legénybúcsúkra és szülinapokra is sztárvendégnek. Isten éltesse a művésznőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.