Szórakozás

Ezek a legmenőbb adventi koszorúk Szegeden!

Ezek a legmenőbb adventi koszorúk Szegeden!

2017. november 21., kedd
Ezek a legmenőbb adventi koszorúk Szegeden!

Ennyi jó ötlet láttán, mi sem tudjuk, hogy tobozok vagy régi díszek után kezdjünk el kutatni. Inspirálódj te is álomszép ötleteinkből.

– A tradicionális piros és zöld színek minden évben visszaköszönnek, ugyanakkor minden évnek megvannak a sláger színei – mesélte lelkesen lapunknak Vígh Gyöngyi, a Gyöngyvirág virág és ajándéküzlet tulajdonosa, aki éppen egy különleges darabot készített érkezésünkkor. Idén a menta zöld a slágerszín, hiszen a pasztellos színárnyalat visszaköszön az ajtókopogtatókon és a csokrokon is.

– Természetesen a karácsonyi díszek is követik ezt a fajta divatot, ugyanakkor a csipkebogyóból és más természetes alapanyagokból készült díszek még mindig virágkorúkat élik – tette hozzá Gyöngyi. Az utóbbi évek trendje a szőrmével bevont koszorú idén karácsonykor is kifinomult és különleges dísze lehet az ünnepi asztalnak.

Azokról sem feledkeztünk meg, akik saját kezűleg szeretnék elkészíteni adventi koszorúikat. Gyöngyi szerint, csak a fantázia szabhat határt annak, hogy mi kerül a koszorúra.

A hagyományosabb dolgok kedvelői próbálkozhatnak a fenyő és toboz kombinációkkal, míg a merészebbek akár vattakorongokból vagy édességekből is elkészíthetik a remekműveiket. Egy biztos a gömbök, az angyalkás és szarvasos díszek minden koszorú remek kiegészítői – folytatta Gyöngyi, akinek személyes kedvence egy kis erdei képet szimbolizál.

Gyöngyi kedvence, a rénszarvasos koszorú

Ez a kompozíció szakít a tradíciókkal, nincs hagyományos koszorú alakja. Ennek ellenére mindenki könnyedén eltudja készíteni. – Egy tálcán csupán négy tobozzal és csipkével feldíszített dunsztos üveget kell elhelyezni, majd fenyőágakkal és a nekünk tetsző dísszel csinosítani – tette hozzá mosolyogva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.