Kultúra

A világot a férfiak uralják

A világot a férfiak uralják

2017. november 21., kedd
A világot a férfiak uralják

Hiába a sármos külső, ha egy férfi nem magabiztos, akkor bizony nem sok esélye van a nőknél.

– Ezt a világot javarészt a férfiak irányítják – hívta fel a figyelmet a tényre Hajnal Gyöngyi a „Mitől férfi a férfi? Mire vágynak a nők?” témájú közérzeti beszélgető shown Algyőn.

Kiemelte, szerencsére a világnak nem minden szegletében van ez így.

– Egy biztos, a férfinak van egy folyamatos alkotási kényszere, ha ez nem valósul meg, akkor bizony önbizalom hiányos lesz a macsónk

– szögezte le mosolyogva. A Légy Képben!- „Macsó vagy Bacsó?” című est vendégei, Gyöngyi és a Radió 88 reggeli műsorának „kakasa” Gedzo egyetértettek abban, hogy hiába a sármos külső, ha egy férfi nem magabiztos, akkor bizony nem sok esélye lehet a nagybetűs nőknél.

A két havonta jelentkező egyedülálló beszélgetéssorozatot a Csodás Hagyatékunk Akadémia indította útjára. Az érdeklődők aktuális kérdésekről, nem mindennapi megvilágításban legközelebb januárban hallhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.