Sport

Labdarúgás: szakmai igazgatójával meccsel a SZEOL szombaton

Labdarúgás: szakmai igazgatójával meccsel a SZEOL szombaton

2017. október 20., péntek
Labdarúgás: szakmai igazgatójával meccsel a SZEOL szombaton

Egyelőre nincs meg Siha Zsolt utódja a SZEOL SC kispadján, így a Rákosmente KSK elleni, szombati találkozón Halkó Pál irányítja az együttest.

Fontos meccset bukott a múlt héten Tiszakécskén a SZEOL SC, így az NB III Közép csoportjában ezzel a vereséggel listavezető helyét átadni kényszerült a kék-fekete együttes. A vereség után jött azonban az igazi fordulat: a gárda edzője, Siha Zsolt lemondott pozíciójáról, így hirtelenjében edző nélkül maradt a gárda. Egyelőre ezt a kérdést még nem orvosolta a SZEOL, amelynek kispadjára így az újonc Rákosmente KSK elleni találkozón a klub szakmai igazgatója, Halkó Pál ül le. A legfontosabb ebben a szituációban, hogy tiszta maradjon a játékosok feje - ezt hangsúlyozta Halkó Pál is az RKSK elleni találkozó előtt, amelyet a jövő szerdai, Győr elleni Magyar Kupa mérkőzés miatt, (és mivel a SZVSE szabadnapját tölti a megyeegyben) ezúttal nem vasárnap, hanem szombaton rendeznek meg. Ami az ellenfelet illeti, a fővárosiak eddig egyszer nyertek idegenben, Mórahalomról tudták elvinni mindhárom pontot, e mellett pedig ami érdekesség, hogyha a félidei eredményeket vennénk figyelembe, akkor csak egyszer álltak vesztésre 45 perc után. Így volt ez az előző fordulóban is, ahol a Dabas ellen 88 percig vezetett a gárda, azonbban mégis pont nélkül maradt - szóval semmiképp sem vár könnyű találkozó és könnyű kezdés a szegediekre.

Online

Szombaton 14.30-tól folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítést adunk a SZEOL SC - Rákosmente KSK NB III-as találkozóról. Szurkoljon velünk!

"Ilyen szituációban, amikor különösebb előzmény nélkül távozik egy edző, az törést okoz egy csapatnál. Ráadásul Zsoltot nagyon kedvelték a játékosok, nem is alaptalanul, hiszen remek munkát végzett. Azt tartottam a legfontosabbnak, hogy végig nyugalmat sugározva, felépített edzésmunkát végezzünk egész héten. Azért is vállaltam magamra ezt a feladatot, mert az edzői stábon kívül engem ismernek a legjobban a játékosok, igyekeztem minden téren azt sulykolni beléjük, hogy helyre fogjuk tenni ezt a kérdést, és koncentráljanak a meccsre. Nem szabad abba a hibába esnünk, hogy olyan csapat benyomását keltsük, amelynek nem fontos, hogy begyűjtse a három pontot. Sajnos a keretünk nem teljes, vannak sérültjeink, bizonyos posztokon nincs nagy variálási lehetőségem, a szakmai stábbal karöltve néhány új impulzusban bízva remélhetőleg győzelemre vezetjük a csapatot" - fogalmazott portálunknak a találkozót megelőzően Halkó Pál, a SZEOL SC szakmai igazgatója.

Így játszottak a csapatok a 10. fordulóban

Duna Aszfalt TVSE – SZEOL SC 2 – 0 (0-0)

Tiszakécske, 1000 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Kövér Tamás, Szabó Ferenc Szilárd).

Tiszakécske:

Helesfay – Oláh M. (Benkó, 79′), Csáki, Tölgyesi (Horváth B., 68′), Polyák, Kirchner (Juhász, 83′), Szabó L., Markó, Kocsis, Puskás, Kardos. Edző: Szabó István.

SZEOL:

Prokop – Rácz, Grünvald, Gajág, Lévai (Rabatin, 81′), Ondrejó, Kéri, Buzási, Maksimovic, Mihály (Göncző, 78′), Beretka (Péter, 62′). Edző: Siha Zsolt.

Gól:

Kirchner (60′), Oláh M. (69′).

Rákosmente KSK - FC Dabas 1-2 (1-0)

Budapest, Rojik Sporttelep. Vezette: Kátai Gábor (Berényi Ákos, Kovács Brankó).

RKSK:

Fülöp G. - Simita, Nyúl, Balaskó, Hercze (Forgács B., 62'), Dóczi, Kovács K., Tóth P., Vattai, Lucz V. (Torkos, 82'), Kerék (Patik, 64'). Edző: Helm András.

Gól:

Vattai B. (14') ill. Takács K. (88', 95').

A bajnokság állása:

A 11. forduló programja:

október 21., szombat 14.30 SZEOL SC - Rákosmente KSK, FC Dabas - Dunaújváros, Mórahalom VSE - Makó FC, Vecsési FC - Iváncsa KSE, PMFC - Szentlőrinc. október 22., vasárnap 14.30 Hódmezővásárhelyi FC - Szekszárdi UFC, Paksi FC II. - Kozármisleny FC, Budapest Honvéd II.-MFA - Duna Aszfalt TVSE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.