Sport

Úszás: Gyárfás Tamás nem vállalja a MÚSZ-elnökjelöltséget

Úszás: Gyárfás Tamás nem vállalja a MÚSZ-elnökjelöltséget

2017. szeptember 11., hétfő
Úszás: Gyárfás Tamás nem vállalja a MÚSZ-elnökjelöltséget

Gyárfás Tamást ugyan jelölték, ő azonban nem vállalja az elnökjelöltséget a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) szeptember 24-én sorra kerülő tisztújító közgyűlésén.

A MÚSZ-t 23 éven keresztül irányító sportvezető az MTI érdeklődésére hétfőn elmondta, nem tudja, melyik tagszervezet jelölte őt, azonban nem vállalja az elnökjelöltséget, ugyanis azok az okok, amelyek miatt november 30-án lemondott posztjáról, továbbra is fennállnak. A szövetség korábbi információi szerint az 1980-ban olimpiai aranyérmes Wladár Sándor jelölt még a posztra. A MÚSZ hétfőn azt közölte az MTI-vel, hogy szerdán hozza nyilvánosságra a jelöltek nevét. A MÚSZ éléről a tagok szeptember 1-jén hívták vissza Bienerth Gusztáv elnököt, aki hét hónapig irányította a szervezetet. A közgyűlést azért kellett összehívni, mert a hazai rendezésű világbajnokságot követően a sorozatos lemondások után működésképtelenné vált az elnökség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.