Közélet

Újabb méretes öngólt rúgott a Momentum

Újabb méretes öngólt rúgott a Momentum

2017. szeptember 14., csütörtök
Újabb méretes öngólt rúgott a Momentum

A kormányt még nem, magukat viszont el tudták zavartatni a Momentum tagjai, Veszprémben tartott sajtótájékoztatójukon a helyszín tulajdonosa kérte fel távozásra a politikusokat, mivel elfelejtettek engedélyt kérni.

Durván beégtek a Momentum vezetői szerdán Veszprémben - írja a

PestiSrácok

. A portál közlése szerint

Dukán András

, a Momentum Mozgalom országos elnökségi tagja,

Benedek Szilveszter

, Veszprém megyei elnök,

Meződi János

, megyei általános alelnök és

Baán Barnabás

, megyei kommunikációs alelnök a Hangvilla nevű veszprémi kávézóba invitálta meg a sajtó képviselőit. Beszéltek kampányról, aláírásgyűjtésről, jelöltekről. Önálló jelöltekkel indulnak a tavaszi választásokon, nagy sikerekben reménykedve, valamint bejelentették, hogy csatlakoznak

Vágó Gábor

, volt LMP-s politikus népszavazási kezdeményeséhez, már hétfőtől gyűjtik az aláírásokat a korrupciós bűncselekmények elévülési idejének eltörlése érdekében. A sajtótájékoztató közepén viszont megérkezett

Bélafi László

, a helyet üzemeltető cég ügyvezetője és kérdőre vonta a pályakezdő politikusokat, hogy van-e engedélyük politikai rendezvényre az épületben? "Maguk mit csinálnak itt? Hogy gondolták ezt?" - záporoztak a kérdések. Válasz csak egy jött: de hát ők asztalt foglaltak. "De uraim, maguk egy párt, ezt egy szóval sem mondták, hogy politikai célú sajtótájékoztatóhoz kérnek helyet. Ez magán terület, nem a nappalijuk, vagy az irodájuk" – közölte udvariasan de karakán módon Bélafi László és megkérte a Momentmosokat, hogy azonnal fejezzék be, amit csinálnak és távozzanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.