Közélet

Nemzeti konzultáció lesz a "Soros-tervről"

Nemzeti konzultáció lesz a "Soros-tervről"

2017. szeptember 14., csütörtök
Nemzeti konzultáció lesz a "Soros-tervről"

Nemzeti konzultáció lesz a "Soros-tervről" - írta szerda este az Origo a Fidesz velencei frakcióüléséről szóló cikkében.

Az "

Orbán Viktor

: Ha harmadszor is nyerünk, a Soros-terv elbukik" című írás szerint a miniszterelnök azt mondta, hogy az ellenzék nem ura önmagának, "kívülről mozgatják őket". Az Európai Bíróság döntéséről a kormányfő közölte, hogy a "Soros-terv jelenti az igazi veszélyt". Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni - írta az Origo. "Ha az emberek mellénk állnak, ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik" - idézte Orbán Viktort az internetes lap. "A miniszterelnök azt mondta a frakció előtt, hogy a legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről" - írta az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.