Sport

Kosárlabda: az utolsó negyedben dőlt el a Szedeák sorsa a Temesvár ellen

Kosárlabda: az utolsó negyedben dőlt el a Szedeák sorsa a Temesvár ellen

2017. szeptember 15., péntek
Kosárlabda: az utolsó negyedben dőlt el a Szedeák sorsa a Temesvár ellen

Öt légióssal állt fel Andjelko Mandic együttese, de végül tizenegypontos vereséget szenvedett Kiskunfélegyházán.

Kiskunfélegyházán, a III. Félegyházi Pékség kupán folytatódott a Naturtex-SZTE-Szedeák felkészülése, a Tisza-partiak a Temesvár ellen játszottak a torna elődöntőjében. A szegediek keretében ezúttal öt légiós volt: a próbajátékon lévő amerikai Josh Fortune mellett honfitársa, a korábban a Zalaegerszegnél próbázó Braxton Reeves is pályára lépett - miképp Marko Boltic is meggyógyult. Szoros meccset játszottak a felek, ami csak az utolsó negyedben dőlt el: ekkor a Temesvár támadójátéka bizonyult hatékonyabbnak, és végül egy 19-10-es negyeddel eldöntötte a találkozót a román együttes. A Szedeák így szombaton 16.30-tól a bronzéremért játszhat, ellenfele a Kecskemét-Vojvodina mérkőzés vesztese lesz.

III. Félegyházi Pékség Kupa, elődöntő

BC Temesvár - Naturtex-SZTE-Szedeák 72-61 (21-16, 18-22, 14-13, 19-10)

Szedeák:

Boltic 5, Fortune 9/3, Ciric 9/3, Juhos 7, Sulovic 11. Csere: Reeves 8/6, Kerpel-Fronius G. 2, Kovács Á. 2, Vágvölgyi 7/3, Révész -, Bonifert 1. Vezetőedző: Andjelko Mandic.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.