Kultúra

Kodály Körönd Szegeden – zenei vetélkedő

Kodály Körönd Szegeden – zenei vetélkedő

2017. szeptember 5., kedd
Kodály Körönd Szegeden – zenei vetélkedő

A Heller Ödön Művelődési Ház sikeres pályázatot nyert „Kodály Körönd Szegeden” címmel a Nemzeti Kulturális Alap kiírásán.

A pályázat tartalmának megfelelően felkészítő beszélgetéseket, zenehallgatásokat tartanak, majd vetélkedőt rendeznek

Kodály Zoltán

műveiből és élettörténetéből az általános iskolai tanulók részére a művelődési házban. Különleges feladat a Kodály-klip elkészítése, a benevezők vagy a csapatot támogatóknak készíteni kell a kiajánlott zeneművek, versek, nóták, festmények felhasználásával, hasonlóan kreativitást igénylő a Kodály művekhez kapcsolódó plakátok elkészítése. Elsősorban 10-14 éves gyerekeket várnak a szervezők, egy csapat 3 fő, de igény szerint alsó évfolyamos tanulókat is fogadnak. Bővebb információ, érdeklődni, lehet telefonon a (20) 232 3434 számon, jelentkezni csak e-mailen, az info@hellerodonmh.hu címen, legkésőbb 2017. szeptember 12-ig. (A csapat nevének, iskolának, az elérhetőségek: e-mail, telefon, összekötő tanár nevének megadásával)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.