Hírzóna

Két autó ütközött kora reggel Szeged belvárosában

Két autó ütközött kora reggel Szeged belvárosában

2017. szeptember 14., csütörtök
Két autó ütközött kora reggel Szeged belvárosában

Az egyik autó felborult, az utasok könnyebben sérültek - közölte honlapján a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Mártély és Mindszent közötti útszakaszon egy letört faág akadályozta az autósok forgalmát szerdán. A lakossági bejelentést követően a hódmezővásárhelyi egységek érkeztek a helyszínre. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszon. Az iskolásokat is veszélyeztette az a nagy méretű faág, amely a szentesi Zsoldos Ferenc szakközépiskola udvarán szakadt le szerdán délután. A város hivatásos tűzoltói motoros láncfűrész és mentőkötél segítségével végezték el a mentést, az eset során senki sem sérült meg. Baleset történt kora reggel Szeged belvárosában, a József Attila sugárút és a Lengyel utca kereszteződésében. Az egyik autó a kerékpárúton felborulva állt meg, a műszaki mentéshez a szegedi egységeket riasztották. A szegedi tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket, majd biztosították a helyszínt. A balesetben két ember megsérült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.