Hírzóna

Kamionban érkeztek a határsértők

Kamionban érkeztek a határsértők

2017. szeptember 7., csütörtök
Kamionban érkeztek a határsértők

Több migráns is kamionban megbújva próbált meg bejutni Magyarország területére Röszkénél - írja a police.hu.

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik. A rendőrök szeptember 7-én 5 óra 10 perckor egy macedón, 7 óra 30 perckor pedig egy szerb kamionban találtak migránst a Röszke Autópálya-határátkelőhely belépő tehergépjármű-termináljában. Ellenőrzése során a magát afgán állampolgárnak valló férfiak sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Tucatnyian Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra 13 migráns Ásotthalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket. A járőrök szeptember 7-én hajnalban 11 pakisztáni és 2 bangladesi férfit tartóztattak fel. Ők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően a határsértőket visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.