Sport

Hátország: becsületgólra futotta a Szent Mihálynak Győrben

Hátország: becsületgólra futotta a Szent Mihálynak Győrben

2017. szeptember 12., kedd
Hátország: becsületgólra futotta a Szent Mihálynak Győrben

Elszenvedte első vereségét az U16-os női kiemelt csoportban a Szent Mihály együttese.

A múlt fordulóban a Ferencváros ellen bravúros játékot bemutatva ponttal debütált a Szent Mihály a női U16-os, kiemelt bajnokságban: Hódi Zsuzsanna csapatára ezúttal egy győri kirándulás várt. A korán bekapott gólra ugyan még válaszolni tudtak a szegediek, azonban a szünet előtt egy szerencsétlen öngólnak köszönhetően újból vezetéhez jutott a Győr. A fordulást követően a hazaiak növelni tudták előnyüket, a Szent Mihály erejéből ekkor már nem futotta szépítésre, így végül 5-1-s vereséget szenvedtek a lányok. A Szent Mihály legközelebb szombaton 13 órától a Diósgyőr csapatát fogadja Tápén.

Női U16-os, kiemelt bajnokság, 2. forduló

ETO FC Győr - Szent Mihály 5-1 (2-1)

Győr, vezette: Erdélyi Balázs (Makkos Rozália, Orbán Krisztina).

Győr:

Borok - Pacsuta, Altrichter, Angyal (Kelenföldi, 27'), Szücs, Hangyál V. (Vida, 65'), Plóner (Káldi, 65'), Erdélyi (Andrónyi - a szünetben), Illés (Lőrinc - a szünetben), Maráz, Hangyál L. (Pasztendorf - a szünetben). Vezetőedző: Horváth István Tamás.

Szent Mihály:

Kelemen - Tóth A., Mészáros (Pedersen, 57'), Kalocsay (Rajtik, 72'), Mocsári (Nagy L., 65'), Juhász (Nagy N., 72'), Savanya, Török, Végh, Kiss V. (Csinádi, 57'), Vigh. Vezetőedző: Hódi Zsuzsanna.

Gól:

Hangyál V. (8', 48'), Juhász (37', öngól), Kelenföldi (62'), Lőrinci (75') ill. Vigh (14').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.