Bulvár

Tuningolt gépcsodák és adománygyűjtés Algyőn + FOTÓK

Tuningolt gépcsodák és adománygyűjtés Algyőn + FOTÓK

2017. augusztus 28., hétfő
Tuningolt gépcsodák és adománygyűjtés Algyőn + FOTÓK

Hetedik alkalommal rendezték meg augusztus utolsó vasárnapján az Algyőn már hagyományosnak számító Sun City Tuning Találkozót. A legmesszebbről érkező versenyző 2900 kilométert utazott, a szervezők pedig a koraszülöttek javára is gyűjtöttek adományokat.

Az autók szerelmesei különböző versenyeken vehettek részt járgányaikkal, több kategóriában is megválasztották a legszebb, legjobb gépcsodákat. Díjazták többek között a legszebb felnivel, a legszebb autóbelsővel, a legszebb külsővel rendelkező járművet, de a legszebb klasszikus autó, és a legmerészebben ültetett gépjármű is elismerésben részesült. "Összességében azt mondhatom, hogy sikeres napon vagyunk túl. A találkozón különböző versenyeken is összemérhették tudásukat a jelentkezők, három kategóriában - gyerek, női, férfi - rendeztünk felniemelő versenyt, de díjaztuk a leghangosabb autót is. Ezt a programot különösen élvezte a közönség - mondta el megkeresésünkre a találkozó szervezője,

Hatvani Szabolcs

. "Nagyon sokan fordultak meg az ingyenesen megtekinthető rendezvényen és azt is büszkén mondhatom, hogy már nemzetközivé fejlődött a találkozónk az évek alatt. A legmesszebbről érkező vendégeink 2900 kilométert utaztak Nagy-Britanniából, hogy részt vegyenek a rendezvényen, de jöttek autósok Szerbiából és Romániából is" - tette hozzá Hatvani Szabolcs. A több mint háromszáz autót felvonultató találkozó nem kizárólag a szórakozásról szólt, hiszen adományokat is gyűjtöttek a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány javára, a szervezők tájékoztatása szerint közel 70 ezer forintnyi adomány gyűlt össze a koraszülöttek megsegítésére, de több résztvevő pelenkával járult hozzá a nemes célhoz. Bár a délutáni eredményhirdetésre megérkezett az eső, így is sokan kitartottak a nap végéig, a díjazottak pedig ünnepélyes keretek között átvehették elismeréseiket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.