Hírzóna

Több mint nyolcvan migránst tartóztattak fel Csongrád és Bács-Kiskun megyében

Több mint nyolcvan migránst tartóztattak fel Csongrád és Bács-Kiskun megyében

2017. augusztus 23., szerda
Több mint nyolcvan migránst tartóztattak fel Csongrád és Bács-Kiskun megyében
Illegális bevándorlás - Szerbia

Összesen 84 illegális bevándorlót tartóztattak fel a rendőrök Csongrád és Bács-Kiskun megyében - közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök Dávod és Gara közigazgatási területén három esetben 41 külföldi férfit tartóztattak fel kedden éjfélig. Szerdán reggel két esetben 31 külföldit tartóztattak fel Csikéria közigazgatási területén. Közülük 24 pakisztáni, 3 indiai, 4 pedig afgán állampolgárnak vallotta magát. A migránsok nem tudták igazolni sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, ezért a rendőrök a jogszabályoknak megfelelően a csoportokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz. A Csongrád megyei rendőrök szerdán hajnalban 12 illegális migránst fogtak el Kiszombor közelében. A rendőrök a kirendeltségre előállították a migránsokat, akik magukat iraki, afgán és egyiptomi állampolgárnak vallották. Ugyanakkor sem személyazonosságukat sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták - közölte a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.