Hírzóna

Több mint egy kilogramm aranyat találtak a pénzügyőrök Röszkén

Több mint egy kilogramm aranyat találtak a pénzügyőrök Röszkén

2017. augusztus 24., csütörtök
Több mint egy kilogramm aranyat találtak a pénzügyőrök Röszkén
arany_kincs_penz

Több mint 1200 gramm aranyékszert találtak a pénzügyőrök egy személyautóban Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-t.

Némedi-Varga Éva

, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, egy német rendszámú autó és a vele utazók csomagjainak tételes ellenőrzése során az utasterében egy takaróba tekert fekete táskát találtak, amiből több mint 1200 gramm arany ékszer került elő. A német férfi elmondta, hogy az ékszerek nem az ő tulajdonában vannak, csak szívességből viszi őket Németországba, azok származását hitelt érdemlő módon nem tudta igazolni - tudatta az alezredes. A pénzügyőrök a 4 millió forintra becsült értékű ékszerszállítmányt lefoglalták, a járművet vezető férfit ellen a pénzügyi nyomozók költségvetési csalás miatt eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.