Közélet

Szentesi polgárőrök elismerése

Szentesi polgárőrök elismerése

2017. augusztus 10., csütörtök
Szentesi polgárőrök elismerése
szentesi_polgarorok

Az Országos Polgárőr Szövetség kezdeményezésére idén tavasszal a Megyei Szövetségek által delegált polgárőröknek országos szintű közlekedésismereti képzés került megrendezésre Budapesten, az Országos Közlekedéstudományi Intézetben.

A Szentes Polgárőr Egyesülettől ketten vettek részt és tettek eredményes vizsgát ezen magas színvonalú oktatáson, hogy az itt szerzett elméleti tudással felvértezve, illetve a kapott oktatási segédanyagok használatával aktívan vegyenek részt környezetükben az iskolákkal együttműködve a tanulók, illetve a polgárőr egyesületeknél polgárőrök közlekedési nevelésében. E feladatok lelkiismeretes és kiemelkedő szintű végzéséért több helyi óvodában és iskolában megtartott elméleti és gyakorlati oktatásban való eredményes és példaértékű lebonyolításáért az Országos Polgárőr Szövetség elismerő oklevéllel, a Csillaghíd Alapítvány köszönő levéllel és vásárlási utalvánnyal jutalmazta

Paksi Anikó, Szitás Valéria, Szabó Zoltán

oktató polgárőröket, - mondta el Szabó Zoltán sajtóreferens.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.