Közélet

Politológus: az MSZP-t továbbra is a Gyurcsányhoz való viszony osztja meg

Politológus: az MSZP-t továbbra is a Gyurcsányhoz való viszony osztja meg

2017. augusztus 8., kedd
Politológus: az MSZP-t továbbra is a Gyurcsányhoz való viszony osztja meg
gyurcsany_forum007kf

A Médianéző Kft. igazgatója szerint az MSZP-t továbbra is a Demokratikus Koalíció (DK) elnökéhez, a volt szocialista miniszterelnökhöz, Gyurcsány Ferenchez való viszonya osztja meg.

Boros Bánk Levente

az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában arról beszélt:

Gyurcsány Ferenc

"továbbra is az a személy, aki, ha nem is a fizikai jelenlétével vagy a pozíciójával, de az árnyékával továbbra is rabul próbálja ejteni" az MSZP-t. A Gyurcsányhoz való viszony osztja meg valójában továbbra is a pártot, és stratégiai kérdéssé vált: "Gyurcsánnyal közösen vagy Gyurcsány nélkül" - mondta, hozzátéve: ameddig a kérdésben nem dönt az MSZP, addig ez a "vitatkozó párt" marad. Boros Bánk Levente kifejtette: több platform létezik az MSZP-n belül, és a vita nem

Botka László

miniszterelnök-jelöltről, nem a programról, hanem arról szól, hogy "milyen szövetségi politikát" folytasson az MSZP. A politológust kérdezték a Jobbik választási cenzussal kapcsolatos elképzeléséről, és ennek kapcsán arról beszélt, hogy szerinte a Jobbik néppártosodási törekvése nem tudott áttörést hozni, és éppen ezért próbálja a párt a saját korábbi szavazóit megszólítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.