Sport

Országos rajtköveken állnának a Hódok

Országos rajtköveken állnának a Hódok

2017. augusztus 14., hétfő
Országos rajtköveken állnának a Hódok
hoduszo_0818

Két csapatot is irányítani fog Csókay Miklós, a Hód Úszó SE edzője szeptembertől. Céljai között szerepel, hogy a gyerekek minél többet álljanak rajthoz, több tapasztalatot szerezzenek, és akár országos versenyekig is eljussanak.

Bajusz Andrea

csapatából felkerülő gyerekekkel egészül majd ki

Csókay Miklós

versenyző csapata, de van egy olyan csapata is, amelyek jelenleg nem versenyeznek. A versenyzői csoporttal szeretnének részt venni minél több megmérettetésen, cél pedig a jövő évi Országos Bajnokságokra szintet úszni. Az idén három versenyzőnek sikerült ez, jövőre azt tervezik, hogy ez ennél több gyermeknek fog összejönni. Az úszóknak cél még, hogy a diákolimpiai versenyeken minél jobban szerepeljenek, páran országosan is rajtkőre álljanak. Szervezés alatt áll még, de úgy néz ki, hogy 2018 márciusában Vásárhely ad otthont az Országos Döntőnek. A másik csoportnál fő cél az egészség megőrzése, a kondicionális képességek fejlesztése. Akinek kedve van úszni, az keresse a Gyarmati Dezső sportuszodában az induló edzéseket augusztus 23-tól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.