Bulvár

Főzz és repülj Szatymazon!

Főzz és repülj Szatymazon!

2017. augusztus 31., csütörtök
Főzz és repülj Szatymazon!

Tizedik alkalommal rendezik meg a Szatymazi Repülőnap és Pörköltfőző Verseny programját szeptember 9-én, szombaton a Szatymazi Repülőtéren 9 és 16 óra közt.

A címben is szereplő főzőverseny mellett a következő érdekességek várják a kilátogatókat: a forráskúti sárkányrepülők hármas kötelékrepülése, PA-25 transzparens vontatás, a légi bemutatók keretein belül

Hársfalvi Pál

vitorlázó műrepülő,

Tóth Ferenc

műrepülő vitorlázó világbajnok,

Veres Zoltán

világbajnok műrepülő, egy AN-2 kötelék, egy Gyrocopter, egy gázrurbinás vitorlázógép is megcsodálható lesz az égen. A szervezők az egész család számára készülnek elfoglaltságokkal, lesznek gyerkőcprogramok, kézművesfoglalkozás, játékkuckó, ingyenes ugrálóvár, valamint "Repcsik” rajzverseny gyerekeknek. A rendezvényen a mobil kormányablak is megtalálható lesz majd, így a résztvevőknek akad lehetőségük személyi okmányok intézése helyben. A vendégeknek lehetőségük akad sétarepülésre 1-3 és 12 fős gépekkel, valamint számos repülőgéptípus képviselteti magát a rendezvénye, például Cessna 150, Cessna 172, SF-25, AN-2, SF-25, Z-37, Autogiro, JK05 és mások, kicsinyített másukat pedig a repülőmodellezők mutatják be. A rendezvény és a helyszínen a parkolás ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.