Közélet

Európa Kávézó: Botka mélypontra vitte az MSZP-t

Európa Kávézó: Botka mélypontra vitte az MSZP-t

2017. augusztus 23., szerda
Európa Kávézó: Botka mélypontra vitte az MSZP-t
parkolopr_botka_gyula12_gs

Az Európa Kávézó blog kiemeli, hogy Botka László már a közvélemény-kutatásoknak sem hisz és egyre nagyobb gondot okoz, nem csak saját pártjának, hanem a teljes ellenzéknek is.

Szánalmas magyarázkodásba kezdett

Botka László

, miután szembesült azzal, hogy a baloldaltól nem távoli Závecz Research mélypontot mért a szocialistáknak attól kezdve, hogy Botka színre lépett. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt mondta, nem hisz a kutatásokban. Érdekes, amíg kezdetben személye körül pozitív várakozás volt, addig hitt ugyanezen felmérésekben -

írja az Európa Kávézó

. A DK közeli blog szerint nagy a baj, ráadásul Botka László úgy tesz, mintha nem értené a számokat. A Závecz Research friss kutatása szerint az MSZP a teljes népességben 10 százalékon áll. A szegedi polgármester egymillió új szavazók vizionált háromnegyed évvel ezelőtt, ehhez képest minden hónapban tízezrek hagyják faképnél az általa vezetett Magyar Szocialista Pártot. Ennél is különösebb volt a mentegetőzés, amivel Szeged első embere próbálkozott tegnap este az ATV-ben. Azt mondta, hogy nem hisz a kutatásokban, neki más tapasztalatai vannak, és ő a győzelem programját tette le az asztalra. Amikor színre lépése körül várakozás alakult ki, akkor még a felmérésekben gyarapodó MSZP-t látott maga előtt. Amikor Botka a győzelem programjáról beszél, itt a Kávézóban sosem tudjuk, milyen programra gondol? Eddig egy kétmondatos szlogent láttunk az igazságosságról, meg arról, hogy fizessenek a gazdagok. Ide vehetjük még az azóta mélyen elhallgatott 13. havi nyugdíjat. De kész program? Hát, az sehol. - írja a blog. Ha a most közölt számokhoz hozzá vesszük a milliós nyaralások, a Rolex óra, a hamis vagyonnyilatkozat sztoriját, a szegedi parkolóbotrányt, az ugyancsak szegedi, Mars-téri törvénytelen bontásokat, a kibontakozó Szeviép-ügyet, akkor itt a gondok csak halmozódni fognak. Botka, és hosszabb távon az MSZP miatt az ellenzék elveszítheti esélyét a választási győzelemre. Márpedig ezt a szavazók büntetni fogják. A számok szerint a felelőst lassan elkezdik megtalálni. Lépni kell - zárul a blog cikke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.