Hírzóna

Baleset okozóját keresi a rendőrség

Baleset okozóját keresi a rendőrség

2017. augusztus 6., vasárnap
Baleset okozóját keresi a rendőrség

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kerékpáros azonosításában, aki balesetet okozott Mórahalom külterületén - írja a police.hu.

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az ismeretlen férfi július 27-én késő este kerékpárral közlekedett az 55-ös számú főút mellett található kerékpárúton, Szeged irányából Mórahalom felé. A biciklis a főút 17-es kilométerszelvényéhez érve összeütközött egy vele szemből érkező kerékpáros nővel, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a közlekedési esemény szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.