Közélet

A Körös-toroki napokon is várja az ügyfeleket a mobil ügyfélszolgálat

A Körös-toroki napokon is várja az ügyfeleket a mobil ügyfélszolgálat

2017. augusztus 1., kedd
A Körös-toroki napokon is várja az ügyfeleket a mobil ügyfélszolgálat

Kétszeresen is készül a Csongrádi Járási Hivatal a hétvégére: csütörtökön készül a szervezet bemutatni annak az energetikai felújításnak az eredményét, amelynek köszönhetően számottevően javult az épület állaga, megjelenése és csökken a fenntartási költsége. Ugyanezen a napon kezdi meg az ügyfelek fogadását a megyei kormányhivatal mobil ügyfélszolgálata a Körös-Toroki Napok rendezvényén. A Kormányablak busz csütörtök délutántól szombat estig áll a fesztiválozó közönség szolgálatában.

Elkészült a Csongrádi Járási Hivatal Justh Gyula utcai és Kis Tisza utcai épületének korszerűsítése, amelyre a Csongrád Megyei Kormányhivatal hazai, saját és uniós forrást egyaránt felhasználva, több mint 150 millió forintot fordított. Egy évvel ezelőtt ugyanekkor, még a Belügyminisztérium tulajdonában lévő, hasonló szolgáltatásokra képes okos járművel volt jelent a Kormányhivatal a népszerű, csongrádi rendezvényen. A tavalyi körjárat sikerét látva saját Kormányablak busz beszerzéséről döntött a hivatal vezetése, amely nyár elején elkészült és július 7-e óta teljesít szolgálatot a megye hét járásában. Eddig 346 ügyfél élt a helybe hozott ügyintézés lehetőségével. A Körös-Toroki Napokon a Csongrád Járási Hivatal standjánál lehet majd felkeresni a mobil ügyfélszolgálatot, amelyben a személyi okmányok elintézésén túl, számos további szolgáltatással is várja a fesztiválozó közönséget a hivatal augusztus 3-án, csütörtökön, 13 és 18 óra között, augusztus 4-én, pénteken és augusztus 5-én, szombaton pedig 10 és 18 óra között. A hét további napjain is Csongrád járás településein várja az ügyfeleket a busz: augusztus 1-én, 8 és 15 óra között Csanyteleken, a Volentér János tér 2. szám alatt, augusztus 2-án, 8 és 12 óra között Tömörkényen az Ifjúság utca 8. szám alatt és szintén ugyanezen a napon vendégeskedik Felgyőn, ahol 13 és 15 óra között várja az ügyfeleket a Széchenyi út 1. száma alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.