Bulvár

Vízszivattyút lopott a mindszenti férfi

Vízszivattyút lopott a mindszenti férfi

2017. július 5., szerda
Vízszivattyút lopott a mindszenti férfi

Egy hétvégi házból lopott vízszivattyút egy helybéli férfi Mindszenten. A vásárhelyi rendőrök a gyanúsítottat két napon belül elfogták, majd őrizetbe vették - írja a police.hu.

A feltételezett elkövető július 2-án a mindszenti ingatlan bejárati ajtaját felfeszítette, a házat átkutatta, végül egy vízszivattyúval távozott a helyszínről. A vásárhelyi rendőrök a bejelentéstől számított két napon belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 20 éves férfi gyanúsítható megalapozottan. A tolvajnál tartott házkutatás során a nyomozók az eltulajdonított vagyontárgyat megtalálták, majd lefoglalták. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a lopás vétségének elkövetését. A hódmezővásárhelyi nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.