Bulvár

Továbbra is intenzív a forgalom a röszkei határátkelőhelyeken

Továbbra is intenzív a forgalom a röszkei határátkelőhelyeken

2017. július 9., vasárnap
Továbbra is intenzív a forgalom a röszkei határátkelőhelyeken
Torlódás a röszkei határátkelõn

Továbbra is intenzív a forgalom a röszkei határátkelőhelyek kilépő oldalán - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délelőtt az MTI-t.

Szabó Szilvia

közölte, a röszkei autópálya-átkelőhely kilépő oldalán a személyautóknak és a buszoknak egyaránt két órát kell várakozniuk. A közúti átkelő kilépő oldalán egyórás a sor. Az utazóknak Szerbia felé célszerű másik határátkelőt választaniuk. A magyar és szerb állampolgárok használhatják az ásotthalmi, a tiszaszigeti és a bácsalmási közúti határátkelőhelyet. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Emellett a hercegszántói és tompai átkelő folyamatosan igénybe vehető. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és a várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók. A rendőrség a következő hetekben a forgalom további erősödésére számít, hiszen Nyugat-Európából a vendégmunkások szabadságra, a turisták pedig pihenni indulnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.