Bulvár

Továbbra is erős a forgalom a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán

Továbbra is erős a forgalom a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán

2017. július 2., vasárnap
Továbbra is erős a forgalom a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán
migransok_roszkei_hataratkelo_0915_03_gs

Továbbra is erős a forgalom a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomban - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap délelőtt az MTI-t.

Juhász Árpád

közölte, a személyautóval és autóbusszal Szerbia felé tartók egyaránt kétórás várakozásra számíthatnak. Hozzátette: a tapasztalatok alapján a forgalom vasárnap délutánra mérséklődhet. Az autósoknak Szerbia felé célszerű másik határátkelőt választaniuk. A magyar és szerb állampolgárok használhatják az ásotthalmi, a tiszaszigeti, a bácsalmási és a röszkei közúti határátkelőhelyet. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Emellett a hercegszántói és tompai átkelő folyamatosan működik - tudatta a szóvivő. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról, az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.