Közélet

Továbbra is erős a forgalom a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

Továbbra is erős a forgalom a Csongrád megyei határátkelőhelyeken

2017. július 30., vasárnap
Továbbra is erős a forgalom a Csongrád megyei határátkelőhelyeken
migransok_roszkei_hataratkelo_0915_03_gs

Továbbra is erős a forgalom a Csongrád megyei határátkelőhelyeken, a Szerbia és a Románia felé utazóknak érdemes a kisebb átkelőket választaniuk - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap reggel az MTI-t.

Huber Krisztián

közölte, a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyautóknak négy órát kell várakozniuk. Az autóbuszoknak a ki- és a belépő oldalon is egyaránt kétórás a várakozási idő. Az ásotthalmi átkelő kilépő oldalán egyórás a sor. A magyar-román határon a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a kilépésnél a személyautóval érkezők egyórás várakozásra számíthatnak - tudatta a főhadnagy. Az utazóknak Szerbia felé célszerű másik határátkelőt választani. A magyar és szerb állampolgárok használhatják a tiszaszigeti, a bácsalmási és a röszkei közúti határátkelőhelyet. Ezek naponta 7 és 19 óra között tartanak nyitva. Emellett a hercegszántói és tompai átkelő folyamatosan igénybe vehető. A Románia felé tartók választhatják az egész nap működő kiszombori átkelőt. A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a www.police.hu oldal határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilalkalmazás segítségével tájékozódhatnak az utazók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.