Bulvár

Személyautó ütközött lassú járművel Hódmezővásárhely külterületén

Személyautó ütközött lassú járművel Hódmezővásárhely külterületén

2017. július 4., kedd
Személyautó ütközött lassú járművel Hódmezővásárhely külterületén
baleset_rendorseg_hodmezovasarhely

Senki sem sérült meg abban a balesetben, ami július 3-án, nem sokkal 18 óra után, Hódmezővásárhely külterületén történt.

Egy lassú jármű sofőrje vontatmányával balra akart kanyarodni az úttestről, de nem győződött meg arról, hogy járműve előzését egy személyautó már megkezdte. Az autót vezető asszony érintőlegesen ütközött a vontatmánnyal, majd az úttest szélére sodródott. Valamivel 15 óra előtt, Szentes belterületén egy parkoló gépkocsi sofőrje kiszálláskor elmulasztotta a kellő körültekintést, és autója ajtaját egy szabályosan közlekedő gépjármű előtt nyitotta ki, ami az ajtónak ütközött. A balesetben senki nem sérült meg. A balra bekanyarodó gépkocsi vezetője párhuzamos közlekedésre nem alkalmas úton a bekanyarodást akkor hajthatja végre, ha meggyőződött arról, hogy balról járművének előzését vagy kikerülését más nem kezdte meg - figyelmeztet a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.