Kultúra

Szegeden tartanak előadást a Vidám Színpad humoristái

Szegeden tartanak előadást a Vidám Színpad humoristái

2017. július 27., csütörtök
Szegeden tartanak előadást a Vidám Színpad humoristái
Beleznay

A Vidám Színpad "Ne-Vess meg" című előadását tekinthetik meg az I. Tisza Gyöngye Szabadtéri Színház látogatói.

A 60 éves Vidám Színpad legjobb pillanatait idézi fel a napjainkra aktualizált nosztalgia kabaré. Nem véletlenül hívták annak idején a humor fellegvárát az ország legnépszerűbb színházának, hiszen összegyűjtötte a műfaj legjobbjait. A darab szereplői Straub Dezső, Böröndi Tamás, Nyertes Zsuzsa és Beleznay Endre lesznek.

A történetről röviden:

Egy este alatt összegyűlik a falu népe, hogy megvitassa miként is lesz náluk, a világ végén Olimpia. Persze az öngyilkos-jelölt öngyilkossága se sikerül és a túl ambiciózus énekesnőt se lehet levakarni a tehetségkutató színpadáról. A zsűri folyamatosan elbőgi magát, de ennek ellenére mindenki humoránál van. Viccesen életszerű jelenetek váltják egymást a fergeteges kabaré során egy igazán vidám színpadon. A július 28-i előadásra a jegyek a Hungi Vigadóban válthatók 2750 és 3750 forintos áron. A helyfoglalás érkezés sorrendjében történik, a kapunyitás 20 órakor lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.