Hírzóna

Sértettek jelentkezését várja a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság

Sértettek jelentkezését várja a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság

2017. július 21., péntek
Sértettek jelentkezését várja a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akiknek gépkocsiját egy férfi kővel vagy műanyag palackkal dobta meg a 47-es számú főúton - írja a police.hu.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt indított nyomozást egy békéssámsoni férfival szemben. A gyanú szerint július 16-án kora reggel egy gyalogos stoppolt a 47-es számú főút 208-as kilométerénél. A férfi a Szeged felől Hódmezővásárhely irányába tartó járműveket az út széléről kövekkel és műanyag palackokkal dobta meg. A bejelentést követő néhány percen belül a rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrség kéri, hogy a bűncselekmény sértettjei és szemtanúi jelentkezzenek a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 6-8.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.