Kultúra

Rendhagyó szerelmi történet a filmvásznon + VIDEÓ

Rendhagyó szerelmi történet a filmvásznon + VIDEÓ

2017. július 25., kedd
Rendhagyó szerelmi történet a filmvásznon + VIDEÓ
MindenMinden_B1_main_nagy

Egy otthonába zárt lány és egy akadályokat nem ismerő fiú románcát dolgozza fel a Minden minden című romantikus film, melyet augusztus 3-ától láthatnak a nézők.

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra. Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek… még ha mindent el is veszíthetnek. https://www.youtube.com/watch?v=ftzdsTZu2lo

Minden, Minden Everything, Everything

Műfaj:

dráma / romantikus

Hazai bemutató:

2017. augusztus 3.

Korhatár:

12

Játékidő:

96 perc

Szereplők:

Amandla Stenberg Nick Robinson Ana de la Reguera Anika Noni Rose

Rendező:

Stella Meghie

Forgatókönyv:

Nicola Yoon regénye alapján Stella Meghie és J. Mills Goodloe

Producerek:

Leslie Morgenstein és Elysa Dutton

Executive producer:

Victor Ho

Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.