Közélet

Nyugdíjas találkozót tartottak a Szegedi Törvényszéken

Nyugdíjas találkozót tartottak a Szegedi Törvényszéken

2017. július 3., hétfő
Nyugdíjas találkozót tartottak a Szegedi Törvényszéken
nyugdijas_talalkozo_szegedi_torvenyszek

A Szegedi Törvényszék és a Bírósági Dolgozók Szakszervezetének Csongrád Megyei Alapszervezet második alkalommal rendezte meg a nyugalmazott bírák és igazságügyi alkalmazottak találkozóját, közel 45 egykori munkatárs részvételével.

A rendezvényt dr. Tárkány-Szűcs Babett, a Szegedi Törvényszék elnöke nyitotta meg kiemelvén, hogy a törvényszék ahogy eddig is, úgy a jövőben is számít az idősebbek szakértelmére és tapasztalataira. Köszöntőjében kihangsúlyozta, hogy a találkozóval szeretnék kifejezni megbecsülésüket a volt munkatársak iránt A megnyitót követően bemutatta a Szegedi Törvényszék mindennapjait a bírósági szervezet előtt álló jelenkori kihívásokat. A találkozó keretében levetítése került egy 1983-as Összíbrói értekezleten készült archív felvétel, valamint a dolgozók hozzájárulásával elkészült '80-as és '90-es évek bírósági dolgozóit, eseményeit ábrázoló fényképfelvételekből készült videomontázs is. A találkozó kötetlen beszélgetéssel, s meghitt múltidézéssel zárult, amelyhez a későbbiekben a jelenleg még „aktív” dolgozók is csatlakozhattak. A rendezvényt a Magyar Bírói Egyesület Csongrád Megyei Szervezete is támogatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.