Közélet

Megszépül a Szegedi Ítélőtábla

Megszépül a Szegedi Ítélőtábla

2017. július 31., hétfő
Megszépül a Szegedi Ítélőtábla
szegedi_itelotabla_felujitas

Több mint 10 éve adták át a Szegedi Ítélőtábla Sóhordó utcai épületét. Az egykori Füszért székház teljes átépítése után az ország egyik legszebb bírósága nyitotta meg kapuit 2005 áprilisában.

Az ítélőtábla vezetése azóta is arra törekszik, hogy gondosan megóvja az épület állagát. Ennek érdekében – kihasználva nyári ítélkezési szünetet – ebben az évben is építőmunkások dolgoznak a táblabíróságon. A beruházásoknak köszönhetően az épületen belül az első emelet számos szobájában végzik el a parketta felújítását. Ezzel egy időben kívül a megfakult és repedezett homlokzat hibáit is kijavítják. Az időjárás viszontagságainak a korábbinál jobban ellenálló festék felhasználásával nyeri vissza eredeti színét az épület alsó szintje. A rekonstrukciós munkálatokat az Országos Bírósági több mint 2 millió forinttal támogatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.