Sport

Labdarúgás: Kéri Tamás marad a SZEOL-ban

Labdarúgás: Kéri Tamás marad a SZEOL-ban

2017. július 11., kedd
Labdarúgás: Kéri Tamás marad a SZEOL-ban
szeol-puskas_akademia005kf

Bár több másodosztályú ajánlatot is kapott, a kiesés ellenére is a SZEOL SC-t erősíti Kéri Tamás.

Ugyan több klub is megkereste a SZEOL SC előző idényében több poszton is megfordult futballistát, azonban

Kéri Tamás

úgy döntött: marad nevelőegyesületében, és az NB III-ban is a kék-feketék keretének tagja lesz. "Lejárt a szerződésem, viszont úgy gondoltam, hogy edzésben kellene maradnom. A Szolnok hívott is, velük gyakoroltam, de a SZEOL tulajdonosával egy korrekt beszélgetésem volt, ami során úgy egyeztünk meg, hogy fél évig biztosan maradok, és télen nem gördítenek akadályt a távozásom elé, ha el tudok menni egy osztállyal feljebb" - részletezte döntését Kéri Tamás. Hozzátette, tekintettel arra, hogy a tavalyi keret nagy része egyben marad a szegedi csapatnál, elképzelhető, hogy komoly célokkal vághatnak neki a következő szezonnak. Kéri Tamás a 38 fordulós NB II alatt 29 alkalommal kezdőként, míg hatszor csereként lépett pályára a Tisza-parti együttesben, így alapembere volt a másodosztálytól végül búcsúzó csapatnak. "Nem tekintem visszalépésnek a döntésem. Tavasszal

Zoran Kunticnak

köszönhetően kiderült, egy harmadik poszton is tudok játszani, télen pedig meglátjuk, milyen lehetőségek lesznek. Kevés sikerélményünk volt tavasszal, ezt nehéz egy játékosnak feldolgozni, az ősszel nagyobb győzelmi esélyeink lesznek. Azon fogok dolgozni, hogy legalább ugyanolyan állapotban legyek, mint voltam. Reméljük, csapatszinten is egy sikeres szezon előtt állunk" - fogalmazott a 26 éves játékos. Kitért rá, fizikálisan és fejben is elfáradt az előző szezon alatt, de inkább mentálisan volt szükség a pihenésre az előző idény végeztével. A SZEOL első nyári felkészülési mérkőzését szerdán 17.30-tól a megyei I. osztályú Csongrád ellen játssza a Felső Tisza-parti stadionban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.