Bulvár

Két személyautó ütközött Üllésen

Két személyautó ütközött Üllésen

2017. július 3., hétfő
Két személyautó ütközött Üllésen
baleset_ulles_rendorseg

Súlyosan sérült egy személyautó sofőrje, aki egy előtte, forgalmi okból álló gépkocsinak ütközött vasárnap Üllés belterületén.

Nem tartott megfelelő követési távolságot egy Opel vezetője, ezért az előtte haladó járműnek ütközött július 2-án, vasárnap 13 óra 30 perckor, az 55-ös számú főúton, Domaszék külterületén. A balesetben anyagi kár keletkezett - írja a police.hu. Figyelmen kívül hagyta a fényjelző készülék tilos jelzését egy személyautó sofőrje, majd elsodort egy motorkerékpárost ugyanezen a napon 14 óra 30 perckor, Szeged belterületén. A motoros a balesetben könnyebben sérült. Járművel másik járművet csak olyan távolságban szabad követni, amely elegendő ahhoz, hogy az elöl haladó mögött - annak hirtelen fékezése esetében is - meg lehessen állni - figyelmeztet a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.