Közélet

Farakás égett Szegeden

Farakás égett Szegeden

2017. július 24., hétfő
Farakás égett Szegeden

Négy tűzeset, hat műszaki mentés adott munkát a tűzoltóknak vasárnap - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Vasárnap délelőtt egy csongrádi tanya mellett lángolt száraz fű, avar. A mintegy nyolcszáz négyzetméter alapterületű tüzet a helyszínre érkező csongrádi, szentesi és kisteleki tűzoltók fékezték meg. A déli órákban Szegeden, az Ostrom utcában égett egy körülbelül 60 négyzetméteres farakás, amit a szegedi hivatásos tűzoltók oltottak el. Ezzel szinte egy időben szegedi hivatásos – és algyői létesítményi tűzoltók oltották el az Algyő közelében égő egyhektáros aljnövényzet – tüzet. Délután a szegedi Máglya soron kapott lángra a kiszáradt aljnövényzet: a negyven négyzetméteren égő tüzet a szegedi tűzoltók rövid idő alatt megfékezték. Üllés és Ruzsa között egy nyerges vontató akadt el délután. A forgalmat akadályozó járműszerelvényt a helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltó egységek erőgép segítségével vontatták el az útból. Csongrádon, Makón, Hódmezővásárhelyen és Szegeden lehasadt faágakat távolítottak el a helyi tűzoltók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.