Bulvár

Életet mentettek a rendőrök Röszkénél

Életet mentettek a rendőrök Röszkénél

2017. július 3., hétfő
Életet mentettek a rendőrök Röszkénél
roszkei_hataratkelo02_gs

Egy 74 éves szerb-magyar állampolgárságú férfi lett rosszul a Röszke Autópálya Határátkelőhelyen a hétvégén. A kijelölt elsősegélynyújtó rendőr és a mentőszolgálat munkatársai mentették meg az életét.

Egy sofőr kért segítséget a határátkelőhely ügyeletesétől június 30-án nem sokkal 23 óra után, mert utasa rosszul lett, elvesztette az eszméletét és semmilyen ingerre nem reagált - írja a police.hu. A kijelölt elsősegélynyújtó rendőr azonnal a férfi segítségére sietett. Az utast megvizsgálva haladéktalanul megkezdte az eszméletlen, idős ember újraélesztését, amit a mentők kiérkezéséig végzett. A szakszerű segítségnyújtásnak köszönhetően sikerült a mentők kiérkezéséhez szükséges időt áthidalni. A helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai átvették a férfi ellátását, majd stabil paraméterekkel kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.