Közélet

Botka megfenyegette az MSZP-seket Szegeden

Botka megfenyegette az MSZP-seket Szegeden

2017. július 7., péntek
Botka megfenyegette az MSZP-seket Szegeden
botka_laszlo_blogstar

Belső ellenségek után kutat a pártjában a szocialista miniszterelnök-jelölt. Botka László Szegedre hívta az MSZP vezetését, hogy rendet rakjon.

Botka László

megüzente a belső ellenségeinek, aki legközelebb rossz hírét kelti, szivárogtat, nyilvánosságra hozza a nevét - közölte az

Index.hu

péntek délután. A hírportál szerint az MSZP-s elnökség, frakció és a megyei elnökök is Szegedre látogattak pénteken a polgármester hívására, aki azzal fenyegette meg párttársait, hogy harcolni fog azokkal, akik ártani akarnak neki. "Az az ember, aki tovább szivárogtat, rossz híremet kelti, kutatásokat hamisít, annak a nevét be fogom olvasni a kamerába" - az egyik résztvevő szerint ezekkel a szavakkal hozza el a baloldali megújulást a miniszterelnökjelölt. Botka tisztában van azzal, hogy vannak az MSZP-n belül rosszakarói, ennek hátterébe szerinte az áll, hogy kiállt a plakáttörvény szocialista módosításának benyújtása ellen. Egyelőre neveket nem mondott a szocialista kormányfőjelölt, de az Index.hu szerint a plakáttörvényt támogató

Molnár Zsolt

, illetve

Puch László

állhat Botka célkeresztjében, utóbbi ugyanis kezében tartja a Vasárnapi Híreket, ahol megjelent, hogy Botka ősszel repülhet, ha nem tud változtatni az MSZP támogatottságán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.